Als je graag eens in een echt kasteel wilt overnachten is Schlosshotel Domane Walberberg een goede keuze. Dit hotel bij Phantasialand is gehuisvest in een echt kasteel uit de 12e eeuw en ligt in het mooie groen natuurgebied Rijnland. De hotelkamers van Schlosshotel Domane Walberberg zijn in een klassieke stijl ingericht en beschikken over moderne badkamers. De kamers zijn geschikt voor twee personen en een overnachting is doorgaans inclusief ontbijtbuffet. Parkeren is gratis bij Schlosshotel Domane Walberberg.

Aanbieders van Schlosshotel Domane Walberberg

Ligging

Schlosshotel Domane Walberberg is prachtig gelegen in het mooie groene natuurgebied Rijnland. Vanuit de meeste hotelkamers heb je mooi uitzicht op de tuinen van het kasteel. Schlosshotel Domane Walberberg ligt in Bornheim, op slechts vijf minuten rijden van pretpark Phantasialand. Op loopafstand liggen enkele bars en restaurants. Op 500 meter afstand vind je bovendien een metrostation met een directe verbinding met het centrum van Keulen.

Faciliteiten

Schlosshotel Domane Walberberg bij Phantasialand beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
Schlosshotel Domane Walberberg - Kasteel

Eten en drinken

Schlosshotel Domane Walberberg beschikt niet over een eigen restaurant, maar in het centrum van Bornheim (slechts vijf minuten lopen) zijn diverse bars en restaurants te vinden. Dit hotel bij Phantasialand serveert wel elke ochtend een licht en vers ontbijtbuffet. Bovendien staan in de ontbijtzaal de hele dag gratis koffie, thee en appelsap voor de gasten klaar. Eten kan natuurlijk ook heel goed in pretpark Phantasialand voordat je ’s avonds weer terug gaat naar je hotel.

Schlosshotel Domane Walberberg - Badkamer

Sport en ontspanning

Schlosshotel Domane Walberberg beschikt over een fijn terras waar je bij mooi weer heerlijk kunt ontspannen met uitzicht op de groene tuinen. Wandelen kan uitstekend in het omliggende natuurgebied. Een dagje cultuur proeven in de steden Keulen of Bonn behoort ook tot de mogelijkheden.

Schlosshotel Domane Walberberg - Tuin