Hotel am Stern is een comfortabel hotel vlakbij Phantasialand en het centrum van Brühl. Je loopt zo het centrum in voor een hapje en een drankje. In dit driesterrenhotel voel je je direct thuis in de ruime hotelkamers met zitgedeelte, moderne badkamers en fijne bedden (boxsprings). Door het eventueel bijplaatsen van een extra bed worden de hotelkamers geschikt voor maximaal drie personen. Je kunt je auto gratis parkeren bij Hotel am Stern.

Aanbieders van Hotel am Stern

Ligging

Dit hotel bij Phantasialand is perfect gelegen voor allerlei uitstapjes in de omgeving. Je bereikt pretpark Phantasialand in slechts enkele minuten met de auto vanuit Hotel am Stern. Het centrum van Brühl is eenvoudig te voet te bereiken (Hotel am Stern ligt direct aan de rand van het voetgangersgebied) en op slechts 5 minuten loopafstand vind je twee metrostations met een directe verbinding met de stations van Keulen en Bonn.

Faciliteiten

Hotel am Stern bij Phantasialand beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Restaurant
  • Bar
Hotel am Stern - Kamer

Eten en drinken

Hotel am Stern beschikt over een bar, maar geen eigen restaurant. In de directe omgeving vind je echter een groot aanbod van restaurants, cafes en bars in het centrum van Bruhl. Deze bereik je eenvoudig te voet. De comfortabele hotelkamers van Hotel am Stern beschikken bovendien over een kleine minibar met ruimte voor enkele hapjes en drankjes. Uiteraard kun je ook aan het einde van je dag in pretpark Phantasialand dineren alvorens weer terug te keren naar dit hotel.

Hotel am Stern - Badkamer

Sport en ontspanning

Hotel am Stern biedt door de ligging nabij twee metrostations perfect de gelegenheid om een dag een bezoek te brengen aan de steden Keulen en Bonn. Zo combineer je je bezoek aan Phantasialand met een stedentrip. Op slechts 10 minuten lopen vind je bovendien kasteel Augustusburg voor een bezoek en ontspannen wandeling in de paleistuinen.

Hotel am Stern - Ontbijt