Hotel Six! Eat Work Sleep is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een hotel bij Phantasialand. In dit kleinschalige boetiekhotel met slechts zes hotelkamers is aan alle details gedacht om het de gasten naar de zin te maken. De ligging in het centrum van Brühl maakt het hotel een goede uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in de omgeving. De kamers zijn ruim en modern ingericht en geschikt voor twee tot maximaal vier personen (studio/familiekamer met extra slaapbank). Ook de badkamers zijn luxe en modern. Verder beschikt Hotel Six! Eat Work Sleep over een eigen restaurant.

Aanbieders van Hotel Six! Eat Work Sleep

Ligging

Hotel Six! Eat Work Sleep ligt midden in het centrum van Brühl, op slechts 200 meter afstand van kasteel Augustusburg. Het is een perfecte uitvalsbasis voor verschillende daguitstapjes in de omgeving. Op slechts 500 meter afstand van Hotel Six! vind je de bushalte vanuit waar de pendelbus naar Phantasialand rijdt. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich bovendien een metrostation en op 10 minuten lopen het centraal station van Brühl.

Faciliteiten

Hotel Six bij Phantasialand beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Restaurant
  • Bar
Hotel Six - Kamer

Eten en drinken

Hotel Six! Eat Work Sleep heeft een eigen restaurant genaamd Vellini. Hier worden naast de standaard internationale gerechten ook echte Duitse en regionale specialiteiten geserveerd. ’s Ochtends kun je hier ook terecht voor allerlei verse ontbijtproducten. Bovendien beschikt dit hotel bij Phantasialand over een bar en terras. In de directe omgeving van het restaurant vind je ook diverse andere restaurants. Een andere optie is om aan het einde van je dag in pretpark Phantasialand te blijven eten.

Hotel Six - Balkon

Sport en ontspanning

Vanuit Hotel Six! Eat Work Sleep maak je fijne wandelingen in de nabijgelegen groene parken van Bruhl en breng je eenvoudig een bezoek aan culturele bezienswaardigheden zoals kasteel Augustusburg en paleis Falkenlust.

Hotel Six - Uitzicht