Het H+ Bruhl-Koln is een zeer comfortabel viersterren hotel wat van veel faciliteiten voorzien is. Het ligt centraal ten opzichte van zowel het centrum van Brühl, pretpark Phantasialand en ook het stadscentrum van Keulen. Het H+ Bruhl-Koln beschikt onder andere over een restaurant en spa en fitness faciliteiten. De hotelkamers van dit hotel bij Phantasialand zijn ruim en licht ingericht en in sommige gevallen door de aanwezigheid van een slaapbank ook geschikt voor meer dan twee personen. Parkeren is gratis bij het H+ Bruhl-Koln.

Aanbieders van H+ Bruhl-Koln

Ligging

Dit hotel heeft een uitstekende ligging. Met de auto bereik je Phantasialand in ongeveer 10 minuten vanuit dit H+ Bruhl-Koln. Het centrum van Brühl is te voet (ongeveer 15 minuten) te bereiken en het centrum van Keulen ligt op 20 kilometer afstand. Op bepaalde dagen en tijden rijdt er een shuttlebus van het station in Keulen naar dit hotel.

Faciliteiten

H+ Bruhl-Koln bij Phantasialand beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness
H+ Bruhl-Koln - Kamer

Eten en drinken

Het H+ Bruhl-Koln beschikt over een groot eigen restaurant waar zowel lokale specialiteiten als internationale gerechten op de kaart staan. Ook kun je hier ’s ochtends terecht voor het uitgebreide ontbijtbuffet. Bij mooi weer kunnen drankjes en hapjes ook op het mooie terras genuttigd worden. Verder beschikt dit hotel over een gezellige bar. In het nabijgelegen centrum van Brühl vind je bovendien nog veel meer keus qua bars en restaurants. Uiteraard zijn er ook in pretpark Phantasialand allerlei leuke en lekkere restaurants om je dag mee af te sluiten.

H+ Bruhl-Koln - Receptie

Sport en ontspanning

Gasten van het H+ Bruhl-Koln kunnen gebruik maken van de spa en fitness faciliteiten van dit hotel. In de fitnessruimte vind je allerlei moderne fitness apparatuur. De spa bestaat uit een sauna, stoombad en jacuzzi. In de bar of bij mooi weer op het terras van het hotel is ook lekker ontspannen met een cocktail of ander drankje.

H+ Bruhl-Koln - Ontbijtzaal