Het H+ Hotel Brühl-Köln is een zeer comfortabel viersterren hotel wat van veel faciliteiten voorzien is. Het ligt centraal ten opzichte van zowel het centrum van Brühl, pretpark Phantasialand en ook het stadscentrum van Keulen. Het H+ Hotel Brühl-Köln beschikt onder andere over een restaurant en spa en fitness faciliteiten. De hotelkamers van dit hotel bij Phantasialand zijn ruim en licht ingericht en in sommige gevallen door de aanwezigheid van een slaapbank ook geschikt voor meer dan twee personen. Parkeren is gratis bij het H+ Hotel Brühl-Köln.Booking.com

Aanbieders van H+ Hotel Brühl-Köln

Ligging

Dit hotel heeft een uitstekende ligging. Met de auto bereik je Phantasialand in ongeveer 10 minuten vanuit dit H+ Hotel Brühl-Köln. Het centrum van Brühl is te voet (ongeveer 15 minuten) te bereiken en het centrum van Keulen ligt op 20 kilometer afstand. Op bepaalde dagen en tijden rijdt er een shuttlebus van het station in Keulen naar dit hotel.

Faciliteiten

H+ Hotel Brühl-Köln bij Phantasialand beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness
Ramada Hotel Bruhl-Koln - Kamer

Eten en drinken

Het H+ Hotel Brühl-Köln beschikt over een groot eigen restaurant waar zowel lokale specialiteiten als internationale gerechten op de kaart staan. Ook kun je hier ’s ochtends terecht voor het uitgebreide ontbijtbuffet. Bij mooi weer kunnen drankjes en hapjes ook op het mooie terras genuttigd worden. Verder beschikt dit hotel over een gezellige bar. In het nabijgelegen centrum van Brühl vind je bovendien nog veel meer keus qua bars en restaurants. Uiteraard zijn er ook in pretpark Phantasialand allerlei leuke en lekkere restaurants om je dag mee af te sluiten.

Ramada Hotel Bruhl/Koln - Receptie

Sport en ontspanning

Gasten van het H+ Hotel Brühl-Köln kunnen gebruik maken van de spa en fitness faciliteiten van dit hotel. In de fitnessruimte vind je allerlei moderne fitness apparatuur. De spa bestaat uit een sauna, stoombad en jacuzzi. In de bar of bij mooi weer op het terras van het hotel is ook lekker ontspannen met een cocktail of ander drankje.

Ramada Hotel Bruhl/Koln - Ontbijtzaal
bookingcom
Booking.com

Een verblijf bij H+ Hotel Brühl-Köln boeken op Booking.com!
pretparkreizen.nl
Pretparkreizen.nl

Een verblijf bij H+ Hotel Brühl-Köln boeken op Pretparkreizen.nl
Hotelspecials.nl
Hotelspecials.nl

Een verblijf bij H+ Hotel Brühl-Köln boeken op Hotelspecials!
Expedia
Expedia

Een verblijf bij Hotel Bruhl-Koln boeken op Expedia!